Duurzaamheid

Cooltronics verduurzaamt! U ook?

Duurzaamheid is een begrip dat steeds meer aandacht krijgt in onze samenleving, en terecht! Het gaat niet alleen om het behoud van onze natuur, maar ook om het creëren van een leefbare en welvarende wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Een cruciaal aspect van duurzaamheid is het verminderen van gas- en energieverbruik. Cooltronics heeft zich daarom ingezet om bewuster om te gaan met deze kwestie. Er zijn al stappen genomen om de energie-efficiëntie van ons pand te verhogen tot Label A+.

Bij Cooltronics streven we ernaar om de ideeën van onze klanten te combineren met duurzame oplossingen. "Geen klus te gek!"

Kortom, duurzaamheid is een veelzijdig concept dat gaat over het vinden van evenwicht tussen menselijke behoeften en milieubehoud. Door gezamenlijk te streven naar duurzaamheid kunnen we een positieve impact achterlaten voor een leefbare toekomst.

 

Ons pand,

sinds 2023 is Cooltronics B.V. gevestigd op Kerkenbos 1204.  Tijdens de verhuizing hebben we ons pand grondig aangepakt om te verduurzamen. Er zijn airconditioningsystemen geïnstalleerd waardoor er 0,0 gas wordt gebruikt. Daarbij hebben wij gekozen voor het plaatsen van zonnepanelen zodat, er op dit vlak ook energie gewonnen wordt.

Recentelijk heeft Cooltronics een elektrische bus aangeschaft, als onderdeel van onze toekomstgerichte aanpak. Wij denken altijd aan de toekomst en zo liggen er zelfs plannen om al onze bedrijfsbussen in de komende jaren te vervangen door elektrische varianten. Bij Cooltronics denken we altijd een stap vooruit!

 

Tegenwoordig kan alles, dus bent u ook geïnteresseerd in het verduurzamen van uw pand?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

foto cooltronics
Powered by