Projecten

Projecten

Baby spa

In Oisterwijk hebben wij onlangs de ventilatiesysteem geïnstalleerd, maar ook een mooie 360 cassette airco die de gehele Babyspa verkoeld en verwarmd!

Kerkenbos 1238 (SF)

Op dit moment zijn wij druk bezig met een nieuw project op kerkenbos 1238, in opdracht van "SF Real Estate".

Cooltronics zorgt voor de klimaatbeheersing in het gehele pand, zodat ook dit pand van het gas af kan!

De werkzaamheden waar onze monteurs in dit project mee aan de slag mogen zijn dan ook:
Warmtepompen op vloerverwarming, verschillende Airco systemen (kanaal + cassette units) en wtw (Warmte-Terug-Win) installaties.

FireGuard

Bij FireGuard is er gekozen voor een multi-split met 4 aangekoppelde units, waarvan 3 wand units en 1 mini cassette unit 4-weg. Daarnaast hebben wij FireGuard mogen helpen om het pand gasvrij te maken door een hydro en warmptepomp te installeren. Hierdoor kan het pand van het gas af en is het water gemakkelijk te verwarmen.

I.v.m. coating materialen moet er een goede ventilatie aanwezig zijn op zowel kantoor als in de hal. Zo hebben wij FireGuard hier ook van voorzien!

Café Piet Huisman

Bij cafe Piet Huisman, is er gekozen voor een kanaalunit, die uit de bar frisse lucht blaast! Hierdoor valt de kanaalunit niet op en is het lekker aangenaam om hier te borrelen!

Achterin het bruine cafe is er gekozen voor de 2 sfeervolle zwarte rondo cassette units van Samsung met een industriële opbouw. De 2 mooie units zorgen ervoor dat je het tijdens het poolen en darten niet begint te zweten, ideaal voor een avondje borrelen!

 

Rosh

Bij Rosh hebben wij kanaalunits op een industriele maar stijlvolle manier mogen monteren! 3 kanaalunits en 13 roosters zorgen voor de perfecte klimaatbeheersing in het kantoor. Heel trots op het resultaat! 

Kerkenbos 1065 (PMC)

Op het dak van dit nieuwbouw pand staan 24 buitendelen en 2 dvm's die gekoppeld zijn aan 2 hydro's die de complete vloerverwarming verwarmd. Wat ervoor zorgt dat het gehele pand in opdracht van PMC van het gas af kan! 

Het pand bestaat binnen uit 12 WTW (Warmte-Terug-Win) systemen die 24 kanaal units voorzien van frisse lucht. Deze kanaalunits voorzien het gehele pand van een aangename klimaat beheersing. 

Zo is Rosh o.a. ook gevestigd in dit pand en kan dit ook op een hele stijlvolle manier worden gebouwd!

Coef Men

Bij Coef men in Eindhoven is er een luchtgordijn van Flowair geïnstalleerd om het klimaat optimaal te reguleren, zelfs met de winkeldeuren open!

Daarnaast is er in zowel de concept store in Nijmegen als de Men store in Eindhoven, gekozen voor de unieke Samsung Rondo 360 cassette unit. Deze geavanceerde unit past niet alleen naadloos in het interieur van de winkel, maar biedt ook een doeltreffende klimaatbeheersing. De rondo 360 cassette unit is de perfecte aanvulling op de uitstraling van de winkel. 

Takenhofplein 1 (FB investments)

Takenhofplein 1 is na opdracht van FB investements recent tijdens een grote verbouwing energiebewuster geworden, door voor 3 grote DVM s2 WindFree buitendelen te kiezen die met behulp van Hydro's ervoor zorgen dat het gehele pand gasvrij is! 

Geen klus is te gek! Elk pand kan van het gas af.

Opel Mulders Nijmegen

Bij opel Mulders in Nijmegen is er gekozen voor 1 cassette, 1 wand en 7 mooie grote Rondo 360 cassette units van Samsung. Deze units met een bijzonder design zorgen ervoor dat het gehele pand vol met auto's geen last heeft van een te hoge of te lage temperatuur. Het is voor de klanten van Opel Mulders aangenaam om hier rustig naar auto's te oriënteren, zonder last te hebben van benauwdheid. De Rondo 360 cassette units zijn geïnstalleerd als industriële opbouw units, maar kunnen in winkels ook als inbouw units fungeren. 

Wijchenseweg 10 (B52)

Het nieuwbouw pand in Nijmegen, waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan.

Onze toewijding aan milieuvriendelijke technologieën heeft ertoe geleid dat we volledig zijn overgestapt op gasloze verwarmingssystemen, met behulp van vloerverwarming en geavanceerde Warmte-Terug-Win (WTW) systemen.  

In opdracht van B52 hebben wij op het dak van het gebouw maar liefst 30 buitendelen en 3 innovatieve Dvm’s (Duurzame Ventilatiemodules) geplaatst. Deze zorgen voor een efficiënte klimaatbeheersing. Op elke verdieping hangen Warmte-Terug-Win systemen. Deze technologie zorgt ervoor dat zelfs de kleinste kantoorruimtes en vergaderzalen kunnen genieten van een optimaal klimaatbeheer, zonder onnodig energieverbruik. Bij de ingang is er gekozen voor een 'Slim' luchtgordijn, dit is tevens ook de oplossing tegen kostbare warmteverlies.

Cooltronics is er trots op dat wij mogen bijdragen aan een groenere toekomst en tegelijkertijd de productiviteit en welzijn van onze klanten verbetert door te voldoen aan iedere eis.

Hoogenboom

Bij Hoogenboom Women in Nijmegen hangen twee cassette units, die ervoor zorgen dat het nergens in de winkel te warm of te koud is. Perfect voor de gehele winkel!

Bij hoogenboom Men is er gekozen voor een luchtgordijn, die ervoor zorgt dat je met een aangenaam gevoel binnenkomt. Verder hangen er in de winkel zelf 2 cassette units, 2 wand units en een rooster die het mogelijk maken dat het passen en meten van de kleding nooit vervelend en warm is.

Matrixx (RMC)

Op de wijchenseweg 122 is het gehele pand in opdracht van RMC voorzien van kanaalunits. Ook op het kantoor van de Matrixx hangen deze kanaalunits boven het systeem plafond. Vanuit deze kanaalunits worden alle kantoren en ruimtes voorzien van de juiste temperatuur en kllimaatbeheersing d.m.v. wervelroosters die netjes zijn verwerkt in het systeemplafond.

Powered by