Over ons

Over Cooltronics

Bij Cooltronics zijn we trots op ons pad van groei en innovatie, dat begon als een antwoord op de behoefte aan totaaloplossingen in de markt. In 2008 hebben wij een airco-afdeling opgestart. Dit initiatief bleek een groot succes te zijn en sindsdien is Cooltronics toegewijd aan het leveren van hoogwaardige klimaatbeheersingsoplossingen aan onze gewaardeerde klanten.

Onze reis begon met de installatie van alleen airconditioningssystemen, maar al snel merkten wij een groeiende vraag naar uitbreiding van onze kennis. Dit leidde tot de geboorte van Cooltronics. Sinds 2016, is Cooltronics officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel en vanaf dat moment is ‘Cooltronics’ een synoniem voor kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid in de wereld van klimaatbeheersing. 

Door ons enthousiasme bij het aanbieden van milieuvriendelijke, stille en kostenefficiënte oplossingen, heeft Cooltronics maar één belangrijk doel voor ogen: het bieden van eenvoud en gemak naar onze klanten. De slogan "eenvoud en gemak" laat zien dat we ons inzetten om het proces van klimaat oplossingen eenvoudig en gemakkelijk te maken. Geen project is ons te gek.

We kijken er graag naar uit om samen met u comfortabele en duurzame klimaatoplossingen te creëren, voor uw bedrijfspand, winkels, kantoren of andere ruimtes. Ons team staat klaar om u te ondersteunen in uw reis naar een betere klimaatbeheersing van uw pand. Cooltronics is hier om aan al uw behoeften te voldoen. 

Bedankt dat u ons vertrouwt met uw klimaatbehoeftes. 

foto cooltronics
Powered by